Grote kans dat series als Riverdale, Friends en The Vampire Diaries definitief van Netflix af gaan

Nooooo!

populaire-series-misschien-van-netflix-verwijderd
Riverdale

We genieten al jaren van het uitgebreide aanbod van Netflix. Wekelijkse afleveringen van Riverdale, alle seizoenen van de hilarische klassieker Friends, een nieuwkomer als Chilling Adventures of Sabrina; noem maar op. Paniek voor Netflix (en voor ons!); de kans is groot dat deze series (en meer) binnenkort niet meer te zien zijn bij de streamingdienst.

Wat is er aan de hand?

Er is een nieuwe streamingdienst (die nog geen naam heeft) aangekondigd door WarnerMedia. Dit mediabedrijf is van Warner Bros., HBO en Turner. De nieuwe dienst wil alle series en films van Warner op één plek hebben.

The CW

Denk je nu: leuk en aardig, maar wat heeft dat met Riverdale te maken? Nou, Riverdale is geproduceerd door The CW. En The CW is – je raadt het al – van Warner.

Buh-bye

Dat betekent dat de kans groot is dat Riverdale ook naar WarnerMedia gaat. Samen met alle andere series van The CW, zoals Gossip Girl, Chilling Adventures of Sabrina, The Flash, Arrow, Supernatural, Dynasty, The 100, Charmed, The Vampire Diaries, Jane The Virgin, Crazy Ex-Girlfriend, The Originals en Gilmore Girls. Ook Friends is eigendom van Warner. Oftewel: allemaal leuke series die nu nog op Netflix staan.

Wanneer?

De nieuwe streamingdienst van Warner zou eind 2019 uitkomen. Of dit betekent dat al bovenstaande series vanaf dat moment helemaal van Netflix verdwijnen, is nog niet zeker. Wel geeft WarnerMedia in een statement aan dat de ‘grote shows’ van Warner waarschijnlijk uiteindelijk alleen op de nieuwe streamingdienst te zien zijn. Of de nieuwe streamingdienst ook in Nederland beschikbaar wordt, is nog niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder