“Temptation Island-verleiders krijgen grof betaald als ze iemand het bed in krijgen”

En ook als ze zoenen, zo zegt Angela de Jong

verleiders-temptation-island-betaald-sex
Temptation Island

We hebben het ons al vaak hardop afgevraagd: krijgen deelnemers aan Temptation Island betaald voor hun deelname? Het antwoord van de makers luidt altijd 'nee'. De verleiders zouden er alleen bekendheid en een gratis vakantie aan overhouden.

Journalist Angela de Jong beweert iets anders. Ze was vanochtend te gast in De Ochtend Show To Go van het AD en doet een boekje open over het loon van de verleiders. Dat is “€3.000 voor een zoen,” vertelt Angela. “En voor het in bed krijgen van een vrouw krijg je €10.000.”

Selectie doorlopen
Hoe Angela dat weet? Ze vertelt dat een kennis van haar de selectie om verleider te worden helemaal doorlopen heeft. Hij heeft uiteindelijk vriendelijk bedankt, maar niet voordat hem werd uitgelegd hoe je geld kon verdienen met het programma. “Er wordt dus gewoon wel grof betaald,” concludeert de journalist. “Wat iedereen eigenlijk al aan zijn water voelt en vermoedt.”

Ontkenning
De zenders die Temptation Island maken, RTL en Vijf, ontkennen dat verleiders geld ontvangen voor hun deelname.

Begin nieuwe seizoen
Niet zo gek dat het AD juist vandaag met dit nieuws komt. Vanavond is het nieuwe seizoen van Temptation Island op de buis. De aftrap begint extra goed: vanavond verschijnen er twee afleveringen op RTL 5.

Videoland
Nog beter nieuws voor mensen met een Videoland-account: vanaf vandaag kun je niet één, niet twee, maar drie afleveringen van Temptation Island kijken. Heb je vanavond een Temptation-date op de planning, of heb je al die afleveringen ondertussen al lang gebinged?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder