Onze gebeden zijn verhoord! The Kissing Booth 2 komt eraan

Hartelijk dank, Netflix

netflix-film-the-kissing-booth-vervolg
Instagram

Weet je nog dat The Kissing Booth opeens op Netflix verscheen en in één klap razend populair werd? En dat heel het internet de streamingdienst zo ongeveer smeekte om een tweede deel? Nou, die gebeden zijn verhoord: Netflix maakt een vervolgfilm!

Video
Joey King
, de actrice die de hoofdrol heeft in The Kissing Booth, deelt het nieuws op haar Instagram. Ze plaatst een video van haarzelf en Joel Courtney, die haar beste vriend speelt in de film.

Kissing Booth 2
Joey en Joel (of beter gezegd: Elle en Lee) bouwen samen een ‘kus kraam’. Wanneer ze (na een verfgevecht) bijna klaar zijn, voegen ze nog één finishing touch toe aan hun Kissing Booth: het getal 2. Onder de video schrijft Joey King enthousiast: “Jep!!! We krijgen een vervolgfilm!!!”

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

(Opnieuw) kijken!
Iedereen die The Kissing Booth nog niet heeft gezien en wel van een heerlijk voorspelbare romantische komedie houdt; kijken! Mocht je ‘m wel gezien hebben maar niet meer weten waar hij over gaat; hieronder een korte samenvatting.

Het verhaal
Het verhaal gaat over Elle en Lee. Ze zijn al sinds kind af aan beste vrienden. Een jongen en een meisje die jarenlang elkaars beste vrienden zijn, hoe houden ze dat vol? Dankzij de regels van hun vriendschapspact.

Die regels lopen flink in de soep wanneer Elle, die nog nooit heeft gekust, besluit om een kissing booth te plaatsen tijdens haar Spring Carnival op de middelbare school. In die kissing booth kust ze onverwacht met haar eeuwenlange geheime crush: de ultieme bad boy Noah Flynn, die tevens de broer van Lee is.

En dat terwijl regel #9 van de vriendschapspact toch duidelijk luidt: de broer van Lee is absoluut verboden terrein. Het gevolg: een hoop ongemakkelijke, maar vooral ook grappige scènes.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder