Wie is de Mol? aflevering 7 in tweets: #watgaatSinandoen

Deze aflevering gaat in de boeken

wie-is-de-mol-aflevering-7-groepsfoto
Wie is de Mol?

Het einde van Wie is de Mol? is alweer bijna in zicht. Uit aflevering 7 blijkt dat de kandidaten nog steeds geen benul hebben van de identiteit van de Mol. Eerlijk; wie dacht allemaal dat óf Jamie óf Rick Paul de verrader in het spel was? Ik in ieder geval wel. En deze Twitter-gebruiker duidelijk ook.

Want ja, Wie is de Mol? dropte deze aflevering een behoorlijke metaforische bom. Dit is de eerste keer in de geschiedenis van het programma dat er twee mensen rode schermen zagen tijdens de executie. Jamie en Rick Paul moesten het spel verlaten. Dat zag niemand aankomen..

Wat je moet doen als je erachter komt dat er niet alleen twee keer 1.000 euro mingeld is gepakt maar er twee van de zes mensen naar huis moeten? Drinken. Toch, Jamie?

Anderen hebben minder moeite met de dubbele executie.

Een afscheidscadeau nu publieksfavoriet Jamie weg is: een klassiek wist-je-datje. Wist je dat Jamie de zoon is van de bekende Nederlandse actrice Linda van Dyck?

Nog een leuk wist-je-datje: Niels won vorige week twee Edisons voor zijn muziek. Toch gunt niet iedereen hem een award..

Dan nu, het meest choquerende van dit seizoen: Sinan heeft gerend! Of nou ja, dat moet nog gebeuren. Sarah brengt het blijde nieuws in het voorstukje van de volgende aflevering.

Dat is best bijzonder, aangezien Sinan tot nu toe nog niet zo veel heeft gedaan in de opdrachten. Dit valt niet alleen kijkers, maar ook kandidaten op.

Sterker nog; op Twitter is er een nieuwe hashtag in het leven geroepen: #watgaatSinandoen. Ken je het kinderboek Wat gaat Sinan doen? van Dagmar Stam nog? Twitteraars duidelijk wel.

Advertentie - Lees hieronder verder