Extra lang bang: tweede deel van horrorfilm IT duurt drie uur

Pennywise is terug!

Face, Clown, Head, Nose, Performing arts, Lip, Mouth, Smile, Mask, Art,
IT

Een gevalletje ‘moet je naartoe’ voor de horrorliefhebbers onder ons; op 5 september verschijnt het tweede deel van IT in de bioscoop. Dat wordt een behoorlijk lange zit, want de film duurt drie uur lang.

Behoorlijk goed
Een Twitter-gebruiker die aanwezig was bij de eerste screening van de film, onthult al een paar details van de film. “IT: Hoofdstuk 2 is bijna drie uur lang,” vertelt hij. “Het is behoorlijk goed, maar kan nog wat werk gebruiken – de eerste was beter. Dat is het enige dat ik kan zeggen, anders hangen er rechtszaken van WB aan mijn broek.”

Stephen King
Het tweede deel is een vervolg op IT: Hoofdstuk 1, dat in 2017 uitkwam en razend populair was. De films zijn gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King uit 1986.

Het verhaal
In de eerste film is er een duister ‘iets’ dat kinderen uit het stadje Derry ontvoert. Een groep kinderen, die zichzelf The Losers Club noemt, gaat op zoek naar de vermiste personen. Ze komen in aanraking met Pennywise, een demoon die iedere 27 jaar wakker wordt om zich te voeden met kinderen, en proberen hem te stoppen.

Op het einde van de film heeft één van de personages een visioen: The Losers Club vecht weer tegen ‘het’, maar dan als volwassenen. De groep zweert terug te komen naar Derry als de demoon opnieuw ontwaakt.

Vervolg
We kunnen dus wel raden waar het tweede deel over gaat: de volwassen The Losers Club die Pennywise opnieuw probeert te vernietigen. En Pennywise die er alles aan doet om kinderen te doden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder