Oud tv-fragment van Temptation Island-verleider Danicio opgedoken

Hij deed mee aan een íets ander programma

temptation-island-danicio-tv-zappsport
Temptation Island

Wie Temptation Island volgt, heeft vast de 21-jarige Danicio voorbij zien komen. Zijn optreden als verleider is niet de eerste keer dat hij op televisie is, blijkt nu.

Hij verscheen jaren geleden al op de buis. Als 14-jarige was hij te zien bij ZappSport en jawel – we hebben het materiaal nog.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

NK Panna
In de aflevering uit 2011 zien we hoe de jonge Danicio meedoet met het Nederlands Kampioenschap Panna. Panna komt oorspronkelijk uit Suriname en is een voetbalspel dat gespeeld wordt in een kooi.

Winnaar
Danicio speelt in de video tegen verschillende tegenstanders. Uiteindelijk wint hij het NK Panna: “Ik heb het geflikt, Nederlands Kampioen. Later!”

Temptation Island
Nu, acht jaar later, doet Danicio zijn best om één van de vier vrouwelijke kandidaten van Temptation Island te verleiden. Uit de beschrijvingen die RTL van de verleiders geeft, bleek dat Danicio een echt feestbeest en een womanizer is. Als hij een drankje opheeft, doet hij er alles aan om vrouwen voor zich te winnen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder