Maan geeft The Voice-winnaar Dennis wijze raad via Instagram

Als oud-winnares weet Maan wat hem allemaal te wachten staat: "Veel mensen gaan iets van je willen"

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De kogel is door de kerk. Het negende seizoen van The voice of Holland is gewonnen door Dennis van Aarssen. Overdag is hij projectmanager bij een marketingbedrijf, 's avonds ontpopt hij zich tot de Nederlandse versie van Michael Bublé.

Met de winst op zak hoopt hij die baan binnenkort vaarwel te kunnen zeggen om zich fulltime te kunnen storten op zijn zangcarrière. Maar zover is het nog niet. Hoewel hij € 50.000 en een videoclip die opgenomen gaat worden in Zuid-Afrika rijker is, blijft hij nog braaf naar zijn werk gaan.

Met de winst op zak, weet oud-winnares Maan de Steenwinkel wat Dennis allemaal te wachten staat. En dat is niet niks, zo laat ze op Instagram weten.

Advies
De 22-jarige zangeres kent inmiddels het klappen van de zweep. Na het winnen van het zesde seizoen van The Voice heeft ze ervaren wat de intense nasleep van het RTL-programma is. Om Dennis te behoeden en te supporten geeft Maan de jazz-zanger als ervaringsdeskundige Insta-advies:

Text, Advertising, Font, Poster, Stage, Media, Movie,
Maan de SteenwinkelInstagram

Frank Sinatra eat your heart out
Met zijn 'bluesie' stem vertolkte Dennis nummers van onder anderen Frank Sinatra en Robbie Williams. Op aanraden van Anouk zong hij zelfs Modern World (kreeg ze toch haar zin).

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder