Het eerste First Dates-huwelijk is een feit

Van blind date naar het ja-woord

first-dates
First Dates Hotel

Single en op zoek? Dan kun je je ogen goed openhouden tijdens uitgaan, de blik aan datingapps opentrekken, of - voor de durfals onder ons - meedoen aan allerhande datingprogramma's. Zoals First Dates.

Wie het programma regelmatig kijkt en nu denkt: daar komt nooit een stelletje uit. Daar is het antwoord negen van de tien keer 'nee' als er gevraagd wordt of ze elkaar nog een keer willen zien, en is het antwoord ja, dan lezen we later in de aftiteling dat ze na wat over en weer geapp toch zijn overgegaan op de silence treatment.

Daar komt de bruid
Klopt, het is nu eenmaal ook vrij zeldzaam om een romantische klik met iemand te hebben, maar Noëlle en Kevin bewijzen dat die wel kan ontstaan tijdens First Dates. Ze werden allebei voor de grap opgegeven door vrienden, de date liep voorspoedig en sinds date twee zijn ze onafscheidelijk. Nu gaan ze trouwen.

first-dates
First Dates

Aanzoek
Het stel leerde elkaar vorig jaar kennen in het First Dates-restaurant, wonen ook al samen en binnenkort stappen ze in het huwelijksbootje. Kevin vertelt tegen BNNVARA dat hij Noëlle na een heftige periode ten huwelijk besloot te vragen. “Eind januari lag ik in het ziekenhuis. Na een uit de hand gelopen potje paintballen met collega’s stopte mijn hart ermee. Het was heel spannend. Toen heb ik haar gevraagd. Niet op mijn knieën en zonder ring, maar in een ziekenhuisbed, de avond voor de operatie.”

Noëlle zei meteen ja. "Zo’n spannende periode brengt je dichter bij elkaar en ik besefte me dat ik niemand anders wilde."

Wanneer de bruiloft gaat plaatsvinden, is nog niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder