'A Star is Born' komt opnieuw in bioscoop met nooit eerder vertoonde scènes

Inclusief een nieuw lied!

a-star-is-born-extra-scene-lied
A Star is Born

Sinds A Star is Born in de bioscoop verscheen, is heel de wereld in de ban van Lady Gaga en Bradley Cooper. En van de muziek die ze samen maken. Want zeg nu eerlijk; wie heeft Shallow nu nog niet voorbij horen komen?

Vanaf nu hebben we een nieuwe hit uit A Star is Born op repeat staan. Volgens The Hollywood Reporter verschijnt de film binnenkort opnieuw in de bioscoop met extra scènes én een gloednieuw lied.

Clover
Extra leuk: het lied is al vrijgegeven. Ally en Jackson Maine zingen Clover samen. In de video zien we hoe de twee het nummer samen schrijven:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nederland
The Hollywood Reporter is een Amerikaanse website, dus het is voor nu nog onduidelijk of de film alleen in de Verenigde Staten opnieuw verschijnt of ook in de rest van de wereld. Nederlandse bioscopen, mochten jullie dit lezen: wij willen de verlengde A Star is Born ook graag zien!

Je favoriete playlist
Hoog tijd om alle liedjes uit je hoofd te leren (mocht je dat nog niet hebben gedaan) en binnenkort A Star is Born (hopelijk) opnieuw in de bioscoop gaan bewonderen. We maken het je extra makkelijk: de mooiste liedjes uit de film vind je hier.

Oscar
De titelsong Shallow won afgelopen weekend de Oscar voor Beste originele nummer. Het lied is geschreven door Lady Gaga, die het in de film samen met Bradley Cooper zingt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder