Een fanatieke Molloot heeft het uitgevogeld: dit is de Mol

De belangrijkste aanwijzing van Wie is de Mol 2019 is opgelost

wie-is-de-mol-groepsfoto-aflevering-1
Wie is de Mol?

Het is bijna zover: de finale van Wie is de Mol? 2019. Op zaterdag 9 maart weten we zeker wie dit jaar de boel saboteert als de Mol: Niels, Sarah of Merel.

Het lijkt erop dat de identiteit van de Mol al eerder bekend is. Is het je opgevallen dat er in de leader telkens puzzelstukken over het water worden gesleept? Een errug fanatieke Molloot heeft die puzzelstukken gereconstrueerd tot één geheel. Een geheel dat zou wijzen op Sarah.

Gezicht
Verbind je alle stukken aan elkaar, dan krijg je een zee met een bootje en een gigantisch gezicht van een vrouw. Dat betekent dat de Mol ofwel Sarah, ofwel Merel is. Als we het getekende gezicht vergelijken met de twee kandidaten kunnen we er niet omheen: het lijkt (het meeste) op Sarah.

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De Mol
Molloten zijn ervan overtuigd dat dit het antwoord is. Sarah is de Mol. Sarah heeft de kandidaten al die tijd voor de gek gehouden, saboteerde de opdrachten en probeerde zo veel mogelijk geld weg te spelen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het verlossende antwoord
Of ze gelijk hebben, weten we pas op 9 maart. De finale vindt aanstaande zaterdagavond al plaats. De ontknoping is een week later. Benieuwd welke hints nog meer in de richting van Sarah wijzen? We hebben de beste aanwijzingen voor je op een rij gezet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder