Vlaamse versie Wie Is De Mol? begint met een twist

'De mol weet niets'

De-mol-still
De Mol Still

Aankomende zaterdag krijgen we eindelijke antwoord op dé vraag der vragen: Wie Is De Mol? Helaas is dit dan ook meteen de laatste aflevering van 2019. Maar niet getreurd voor alle molloten, een dag later gaat het nieuwe seizoen van de Vlaamse De Mol van start, mét een twist.

Geen mol
De productie van het programma heeft er voor gekozen om dit jaar niet te beginnen met een saboteur. De Mol wordt pas tijdens de opnames in Vietnam gekozen, waardoor hij of zij zich niet heeft voorbereid. Net als de rest weet de mol dus he-le-maal niets.

Kandidaten
Alle kandidaten staan inmiddels online. Mocht je niemand herkennen, dat kan kloppen. De variant wordt gespeeld met onbekende Vlamingen. Het concept is verder precies hetzelfde. Sterker nog: De Mol is eigenlijk de originele versie. Het programma is later aan 50 landen verkocht, waaronder Nederland.

De afleveringen zijn elke zondag te zien op de Belgische zender en website VIER.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder