Daar is-ie dan: de officiële trailer van het laatste seizoen Game of Thrones

Winter is here

game-of-thrones-trailer-seizoen-8
Game of Thrones

Seizoen 8 van Game of Thrones is bitterzoet: dit is het allerlaatste, maar tegelijkertijd waarschijnlijk ook het spannendste seizoen van de populaire serie. Winter is here. En dat merk je in de bloedstollende nieuwe trailer.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wie?
We zien onder anderen Jon Snow, Daenerys Targaryan, Arya en Sansa Stark, Cersei Baratheon en Tyrion Lannister die zich allemaal opmaken voor het grootste gevecht van hun leven: die tussen de mensen en de White Walkers. O ja, en om de Iron Throne, uiteraard.

Wanneer?
We hoeven niet al te lang meer te wachten tot het laatste seizoen van GOT begint. In de Verenigde Staten verschijnt de eerste aflevering op 14 april. In Nederland kun je de populaire serie kijken via Ziggo. We gokken dat het nieuwe seizoen daar een dag later, op 15 april, begint.

Wat?
Het achtste seizoen van Game Of Thrones bestaat uit zes afleveringen. De hele GOT-kijkende wereld is benieuwd hoe het afloopt: wie overleeft het (niet) en wie zit er uiteindelijk op de troon. Geinig feitje: zelfs de acteurs weten nog niet hoe de serie afloopt. Er zijn verschillende eindscènes opgenomen, zodat het voor iedereen een verrassing is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder