Riverdale draagt nieuwe afleveringen op aan de overleden Luke Perry

Een gebaar van de producers en cast

Riverdale-ode-luke-perry
Riverdale STILL

Afgelopen maandag overleed de Amerikaanse acteur Luke Perry aan een beroerte. Hij speelde de rol van Fred Andrews in de populaire serie Riverdale. Gisteren verscheen er een nieuwe aflevering op de Amerikaanse televisie, die werd opgedragen aan Luke. Vanaf vandaag is de aflevering te zien op Netflix.

Ode
Dit laat Riverdale-producent Roberto Aguirre-Sacasa weten. Ook alle andere toekomstige afleveringen zijn een ode aan Luke. Het seizoen gaat vanaf vandaag wekelijks verder op Netflix.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Opnames
De opnames lagen maandag en dinsdag stil, vanwege de dood van Luke. Het was, volgens de productie, absoluut de wil van de acteur geweest om het filmen zo snel mogelijk weer op te pakken.

Reacties
De meeste Riverdale-acteurs hebben via hun social media gereageerd op het verdrietige nieuws. Alleen K.J Apa, de 21-jarige die de rol van Freds zoon Archie speelt, heeft nog niet gereageerd. Onder zijn recentste Instagram-post ontstaan discussies. Fans wachten op een reactie van de acteur, terwijl andere volgers (helemaal terecht) vinden dat K.J zelf mag bepalen óf en wanneer hij daar klaar voor is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder