Nieuwe streamingdienst van Disney komt als eerste in Nederland uit

Dis-ney te geloven

beauty-and-the-beast-live-action-disney
Beauty and the Beast

Disney-fans hebben vast al gehoord van de nieuwe Amerikaanse streamingdienst Disney+, die wil concurreren met Netflix. Dit is de geluksdag van alle Nederlandse Disney-liefhebbers. Voordat de nieuwe dienst in de Verenigde Staten verschijnt, mogen we ‘m in Nederland testen. Dat meldt de nieuwssite The Information.

Test, 1, 2, test
The Walt Disney Company
zou de streamingdienst eerst in een ander land willen uitproberen. Door een testronde te doen, wil het bedrijf eventuele technische mankementen oplossen, zodat de verbeterde versie in Amerika uitgebracht kan worden.

Films en series
Dat betekent dat Nederlanders als eerste kunnen genieten van de films en series op Disney+. Wat we kunnen verwachten? In ieder geval de sprookjesklassiekers (Beauty and the Beast, Alice in Wonderland, noem maar op), de Marvel-films en -series, de Star Wars-reeks en de Pirates of the Caribbeans.

Concurrentie
Was het je al opgevallen dat juist al die films langzaam maar zeker van Netflix verdwijnen? Nou, dat is dus met een reden. Disney wil zijn eigen films alleen op zijn eigen streamingdienst hebben staan. Pluspuntje: Disney+ wordt in ieder geval goedkoper dan Netflix. Wanneer de streamingdienst (in Nederland) verschijnt, is nog niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder