De eerste beelden van nieuwe seizoen Kees & Co zijn hier

We zien Chantal Janzen voor het eerst in haar nieuwe rol

seizoen-9-kees-en-co-chantal-janzen-simone-kleinsma
Kees & Co

Kees & Co is officieel terug! De Nederlandse komedieserie komt binnenkort weer op de buis met een gloednieuw seizoen, inclusief nieuw plot en nieuwe cast.

Simone Kleinsma
kruipt weer in de vertrouwde rol van Kees. Een andere grote (nieuwe!) rol is weggelegd voor Chantal Janzen. Benieuwd hoe dat eruitziet? De eerste beelden zijn vrijgegeven!

Nieuwe namen
Chantal Janzen speelt de rol van Coosje, de nieuwe schoondochter van Kees. Ze is niet het enige nieuwe gezicht in seizoen 9. De rol van (de inmiddels volwassen) Rudie is weggelegd voor Tibor Lukács (bekend van de films Hartenstrijd en Homies).

Het verhaal

Het nieuwe seizoen van de serie draait om Kees, die naar Spanje is verhuisd nadat haar dochter Anne daar is gaan wonen. Haar huis is intussen ingenomen door Rudie (haar zoon, remember? deze keer gespeeld door Tibor Lukács) en zijn nieuwe vriendin (Chantal Janzen, dus). De chaos die dit oplevert zorgt ervoor dat Kees weer naar Nederland terugkeert.

Wanneer?
Seizoen 9 van Kees & Co begint op 30 maart op televisie en is te zien bij RTL 4. Mocht je een Videoland-account hebben, dan heb je geluk. Op dezelfde datum verschijnt het nieuwe seizoen in z'n geheel op de streamingdienst.

Advertentie - Lees hieronder verder