Netflix-tip: deze nieuwe romantische komedie moeten alle vrouwen zien

Met een bekende actrice

netflix-romantische-komedie-someone-great
Someone Great

Zet 19 april maar groot in je agenda. Op die datum verschijnt er een nieuwe romantische komedie op Netflix die alle vrouwen moeten zien: Someone Great. Het is geen doorsnee vrouw-ontmoet-man-en-wordt-verliefd romkom. Wat het wel is? Hilarisch, realistisch en feministisch.

All the honeys, making money
Extra leuk: de hoofdrol is weggelegd voor actrice Gina Rodiguez, van de bekende dramaserie Jane the Virgin. Ze speelt de rol van Jenny, een muziekjournalist die in New York woont. Ze krijgt de baan van haar dromen aangeboden in San Francisco. Er is één probleem: haar vriend wil niet mee en besluit na negen jaar een einde te maken aan hun relatie.

Ladies leave your man at home
Gelukkig zijn daar Jenny’s beste vriendinnen Blair (gespeeld door Brittany Snow) en Erin (door DeWanda Wise) om haar door de break-up heen te helpen. De drie vrienden maken het beste van Jenny’s laatste avond in New York.

Her own white knight
Wat wij zo fijn vinden aan Someone Great? Dat het een romkom is waarbij de onafhankelijkheid van de vrouw wordt gevierd. De schrijver en regisseur van de film, Jenn Kaytin Robinso, laat weten dat dit precies de bedoeling was.

“Ik wilde heel graag een romantische film maken over een vrouw die uit een relatie komt en haar eigen prins op het witte paard is, in plaats van de belofte dat er een andere man voor haar is,” vertelt ze aan Refinery29.

“Het gaat eigenlijk over vriendschap en hoeveel liefde en steun dat kan opleveren. Dat geeft Gina’s personage uiteindelijk de kracht om voor zichzelf te kiezen en daar oké mee te zijn,” vertelt Robinso. Veelbelovend, toch? Bekijk de trailer vast hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder