Deze maand wordt de langere versie van A Star is Born getoond

We kruipen zonder zeuren weer in de bioscoopstoel

a star is born
A Star is Born

Meer Bradley Cooper, meer Lady Gaga en meer fijne liedjes, want de uitgebreide versie van A Star is Born komt naar Nederland! Op 31 maart is de langere versie van de populaire film te zien in verschillende bioscopen. De ticketverkoop gaat binnenkort van start en dan is ook te zien welke bioscopen hordes fans gaan ontvangen. De uitgebreide versie bevat 12 minuten aan extra scènes en een aantal extra nummers dat nog niet eerder te horen was.

Een Oscar

De gewone versie van A Star is Born draait al sinds 4 oktober in de bioscopen. De film was voor acht Oscars genomineerd, maar alleen Lady Gaga mocht het podium op om de prijs voor beste lied 'Shallow' in ontvangst te nemen.

Vierde vertolking
Bradley Cooper deed, naast de hoofdrol, ook de regie van A Star is Bor. Het script komt niet uit zijn koker. Het origineel verscheen in 1937. De eerste remake verscheen in 1954 met in de hoofdrollen Judy Garland en James Mason. En in 1976 verscheen een versie waarin Barbra Streisand het grote talent Ali speelde en Kris Kristofferson was toen rocker Jackson Maine.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder