PLL-actrice Lucy Hale speelt in nieuwe Riverdale spin-off Katy Keene

Riverdale meets Pretty Little Liars

pretty-little-liars-actrice-lucy-hale
Pretty Little Liars


In januari maakten we al bekend dat er een nieuwe veelbelovende serie aankomt: Katy Keene. Hoe we nu al weten dat de serie bingewatch-waardig is? Omdat het een spin-off is van Riverdale.

De serie is – net als Riverdale en Chilling Adventures of Sabrina – gebaseerd op personages uit de stripboeken The Archie Comics. Één van die personages is Katy Keene, een jonge vrouw die het wil maken als modeontwerper in New York. Raad eens wie de rol van Katy op zich neemt? Pretty Little Liars-actrice Lucy Hale.

Aria's back
PLL-fans kennen Lucy als Aria Montgomery, één van de hoofdrolspelers in de populaire serie. De actrice deelt het nieuws van haar nieuwe rol op Instagram. Onder de post vertelt ze hoe vereerd ze is. “Ik flip best wel,” begint Lucy. “Bedankt dat jullie me de rol van Katy Keene toevertrouwen, mijn hart barst uit elkaar.”Het verhaal
De nieuwe serie gaat over de vier twintigers (waaronder Katy Keene) die willen doorbreken in New York. De vrienden proberen carrière te maken op Broadway, in de muziekwereld en op de catwalk. De serie wordt een musical en een drama komedie.

Makers
'Katy Keene' is de voorlopige titel. Het kan zijn dat de serie in de toekomst anders gaat heten. De pilotaflevering wordt geschreven en geproduceerd door Roberto Aguirre-Sacasa, die ook verantwoordelijk is voor Riverdale en Chilling Adventures of Sabrina. Of de aflevering ook op Netflix verschijnt, is nog niet bekend. Maar aangezien de andere twee series ook op de streamingdienst staan, achten we de kans groot.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder