Bohemian Rhapsody krijgt mogelijk een vervolgfilm

Freddie Mercury's verhaal gaat verder

bohemian-rhapsody-queen-vervolg-film
Bohemian Rhapsody

De film over de rockband Queen, Bohemian Rhapsody, was een groot succes. Rami Malek kreeg niet voor niets een Oscar voor zijn vertolking van de rock- en poplegende Freddie Mercury.

Voor het geval je Rami Malek nog eens in de rol van Queens frontman wil zien, dat kan misschien binnenkort. Er wordt gesproken over een vervolg op Bohemian Rhapsody.

Het verhaal gaat verder
Rudi Dolezal
regisseerde zo'n dertig videoclips van Queen. Hij vertelt aan Page Six dat de band graag een tweede film willen maken, om het verhaal van Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor verder te vertellen.

Live Aid
De regisseur – die een goede band had met Freddie Mercury – vertelt dat Queens manager Jim Beach “een sequel plant die begint bij Live Aid.” Kijkers van Bohemian Rhapsody weten vast nog wel dat de film eindigde bij het live-optreden van de band tijdens Live Aid. “De Queen-familie bespreekt de optie op dit moment uitvoerig.”

Queens gitarist
Ook Brian May heeft het woord ‘vervolg’ laten vallen. De gitarist sluit een tweede film niet uit, meldt CinemaBlend. “Wie weet, er komt misschien wel een vervolg,” aldus Brian May.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder