Mol Merel legt uit wat er precies gebeurde bij de stokjes-opdracht

Molactie of stomme fout?

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dat Merel Westrik dit jaar Wie Is De Mol? heeft gesaboteerd, is eindelijk duidelijk. De journalist molde erop los en haalde erg veel geld uit de pot. Wel zitten we nog met één belangrijke vraag; wat gebeurde er nu precies bij de stokjes-opdracht? RTL Nieuws vraagt het Merel in een Facebook livestream.

Vrijstelling
In aflevering 8 bij de opdracht 'Ten Val Brengen' konden de kandidaten een vrijstelling winnen. Merel maakte een grove fout en 'gaf' Niels Littooij de vrijstelling.

Molloten denken dat de productie achter deze actie zat, omdat de opdracht veel te lang duurde. Maar niets is minder waar, het was een oprechte fout: "Er stond een vrijstelling voor de finale op het spel, maar daar had ik als Mol natuurlijk helemaal niks aan. Ik hoefde de vrijstelling dus ook niet te hebben. Ik wilde de ideale kandidaat uithangen. Ik was zo aan het tellen en in een vlaag van verstandsverbijstering pakte ik de pin eruit en kreeg Niels de vrijstelling."

Q&A
In de livestream beantwoordt Merel 40 minuten lang vragen van fans. Zo vertelt ze over de finale, haar molacties en of ze nog wel betrouwbaar is als nieuwslezer. Benieuwd naar het fragment? Bekijk het hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder