De reboot van The Hills belooft nog heftiger te worden

Stephanie Pratt spills the tea

The-Hills-Reboot
Kevin MazurGetty Images

MTV maakt tijdens de Video Music Awards 2018 bekend dat er een nieuw seizoen van The Hills komt. In The Hills: New Beginnings keert bijna de gehele originele cast terug naar Los Angeles. Stephanie Pratt vertelt dat het seizoen intenser dan ooit is, met nog meer drama.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Spill the tea
In een interview aan Fox Nieuws geeft Stephanie meer details over 'het nieuwe begin'. Zo belooft het nog sensationeler te worden: "De drama is zeker zwaar. Het is veel intenser. Ook al hebben we elkaar al jaren niet gezien, we zijn nog steeds een familie en weten alles van elkaar - ik bedoel het op een disfunctionele manier."

Familiedrama
Ook Stephanies broer, Spencer, had een rol in de realityserie. Klinkt leuk, maar voor de familie Pratt was het iets minder geslaagd. De familieband was 'vrijwel kapot' door het programma. Volgens de televisie-persoonlijkheid hadden ze geen contact meer: "Er waren jaren dat mijn ouders niet met Spencer praatten. Er waren jaren dat ik niet met Spencer of mijn ouders sprak. Ik verhuisde naar Londen. Als het niet om The Hills: New Beginnings ging, dan zou ik nog steeds niet tegen mijn broer praten." Wat er précies is gebeurd tussen de familieleden, weten we (nog) niet.

De serie over de Amerikaanse jongvolwassenen keert dit jaar terug op MTV. Er is nog geen releasedatum bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder