Yes! Nederlandse hitserie Oogappels krijgt tweede seizoen

Van de makers van Gooische Vrouwen en Divorce

People, Sitting, Fun, Event, Room, Furniture, Leisure, Vacation, Family, House,
Oogappels

Als de makers van Gooische Vrouwen en Divorce bedenken om een nieuwe serie te maken, dan weet je eigenlijk al dat het goed zit. Gevalletje: alles wat je aanraakt verandert in goud. Dat blijkt ook wel; hun nieuwste creatie Oogappels blijkt een regelrechte hit. Genoeg reden voor een tweede seizoen dus.

Opnames
Met meer dan één miljoen kijkers per aflevering, werd Oogappels al snel bestempeld als de nieuwe Boer Zoekt Vrouw van de NPO. Zowel kijkers als critici zijn lovend. En dus maakte BNNVARA vandaag bekend dat de opnames voor het tweede seizoen in het najaar beginnen. De verwachting is nu dat we vanaf maart 2020 van nieuwe afleveringen kunnen genieten op NPO1. Gelukkig hebben we - voor nu - seizoen 1 nog.

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Pubers
Mocht je het even helemaal gemist hebben: Oogappels gaat over veelvoorkomende opvoedperikelen. We volgen vier gezinnen die ieder zo hun eigen problemen hebben. De pubers zitten bij elkaar op school en maken van alles mee: van slechte cijfers tot prille liefdes, alles komt voorbij. Terwijl de ouders hard hun best doen om de kinderen zo goed mogelijk op te voeden, gaat er uiteraard hier en daar het een en ander mis.

Wie er in het tweede seizoen te zien zijn? Jeroen Spitzenberger, Bracha van Doesburgh, Malou Gorter, Maryam Hassouni, Ramsey Nasr, Eva van der Gucht en Mike Libanon keren in ieder geval terug in seizoen twee.

Coproductie
De serie is een coproductie van BNNVARA en Talpa Fictie. Net als het eerste seizoen wordt ook het vervolg geschreven door Lex Passchier en Frank Houtappels (Gooische Vrouwen). De regie is in handen van Will Koopman (bekend van de Gooische Vrouwen-regie).

Seizoen één is wekelijks op donderdag om 20:35 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1. In totaal bestaat de eerste reeks uit tien afleveringen, nog drie te gaan dus.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder