Eerste Nederlandse Netflixserie ooit is binnenkort te zien

Hebben we hier te maken met de opvolger van Penoza?

image
Undercover

Sinds het einde van Penoza zitten we in een klein, zwart gat. Geen Carmen van Walraven meer die koste wat kost haar gezin wil beschermen van de duistere onderwereld der cocaïne en XTC. Geen Fiep die Carmens fort bewaakt en Lucien, Nathalie en Boris onder haar hoede neemt.

Maar dan is daar Undercover, de eerste Nederlands-Belgische Netflixserie ooit. Is dit de nieuwe Nederlandse misdaadserie waar we al die tijd op wachten? De nieuwe Penoza?

Drug een punt in de onderwereld
Undercover is de eerste Nederlandse serie door Netflix gemaakt. Als we de eerste beelden en verhaallijn mogen geloven, hebben we hier te maken met een goeie binge-kanshebber. Misdaad? Check. Humor? Check. Een lading bekende (knappe) acteurs? Check.

Hallo XTC-magnaat
Het verhaal gaat over de Pablo Escobar van Nederland. Drugsbaas Ferry Bouwman (gespeeld door Frank Lammers - Hallo Jumbo) denkt helemaal het mannetje te zijn in de Nederlandse drugswereld. Hij woont op een camping op de grens van Nederland en België en heeft zichzelf opgewerkt tot een van de grootste XTC-producenten van de wereld.

Zijn handel gaat allemaal volgens plan, tot ineens twee undercoveragenten - gespeeld door Anna Drijver en de Belgische Tom Waes - zijn territorium betreden om zijn criminele praktijken te ontmaskeren. Ook zien we Elise Schaap, Tim Haars en Frank Lammers in de serie.

Trailer
Undercover is een coproductie van VRT en Netflix. Vanaf 3 mei kunnen we de serie zien op Netflix, dan kunnen we tien afleveringen bingen. Tot die tijd kun je de trailer (zie hieronder) op repeat zetten.

Advertentie - Lees hieronder verder