Je kunt je nu opgeven voor een nieuw liefdesexperiment op televisie

De nieuwe versie van Temptation Island?

nieuw-programma-temptation
Matteo ColomboGetty Images

Als we het over liefdesexperimenten à la Temptation Island hebben, geldt er maar één regel: more is more. Dat vond productiemaatschappij Blue Circle blijkbaar ook, want ze zijn opzoek naar nieuwe koppels voor een mysterieus televisieprogramma.

Casting
Veel weten we nog niet over het programma dat waarschijnlijk Love Koppels gaat heten. Op de site en Instagram van Blue Circle, die ook castings houden voor Ex on the Beach: Double Dutch, staat een vage tekst: "Voor een gloednieuw TV-programma zoeken wij enthousiaste en good-looking koppels die openstaan voor een avontuur op een prachtige tropische bestemming. Dromen jullie van een parelwit zandstrand, azuurblauwe zee en volop luxe? Kom dan de liefde vieren in dit nieuwe programma! In een later stadium kunnen wij jullie meer vertellen over dit liefdes-experiment (en nee, het is geen Temptation Island)."

Formulier
Van het aanmeldingsformulier worden we ook niet per se wijzer. Ze vragen naar persoonlijke info, een foto van jou en je partner en hoelang jullie al een stel zijn. Wil jij een gokje wagen en je opgeven? Dat kan hier.


Advertentie - Lees hieronder verder