Temptation Island aflevering 7 in tweets: 'cockblocking' Laura en kabouter Roger

“Dansen? Ik word daar zo moe van, van dansen. Ik dans niet meer mee, ik ga slapen.”

temptation-island-roger-laura-twitter
Temptation Island

Wat te doen als het saaiste seizoen van Temptation Island op televisie is? De tweets erover bekijken. Geloof ons, die zijn een stuk interessanter dan de daadwerkelijke beelden. Daarom hieronder aflevering 7 van het realityprogramma (die je al op Videoland kunt bekijken) samengevat in tweets.

Maar eerst: voor degenen die Temptation helemaal niet gezien hebben dit jaar, hier een korte samenvatting van dit seizoen:Terug naar aflevering 7. Laura is die strenge stem in je achterhoofd die namens je geweten spreekt, maar die je eigenlijk keihard wil negeren. En waar niet iedereen even blij mee is.

Met de komst van nieuwe verleider Denzel kan Laura niet langer zeggen dat ze niemand in de villa aantrekkelijk vindt. Want, zo zegt Laura: “Ik vind hem niet super lelijk.” Ho, rustig aan, tijger.

Ondertussen mag er een nieuwe uitdrukking toegevoegd worden aan de Van Dale.

Lauraatje doen
(een; vrouwelijk; meervoud: een Lauraatje doen)
1. Slapen

Ook vriendlief Roger houdt van slapen. De reden? “Dansen? Ik word daar zo moe van, van dansen. Ik dans niet meer mee, ik ga slapen,” aldus Kabouter Lui, euh, Roger.

Gelukkig blijven we allemaal positief. Waar Roger en Laura duidelijk geen last hebben van slaapproblemen, hebben wij dat ook niet langer.

Tja, dan zoek je de spanning maar ergens anders. Bij knuffelende senioren bijvoorbeeld.

Anderen laten hun fantasie de vrije loop.

Aan de andere kant: het programma heeft met dit seizoen wel een nieuwe doelgroep te pakken. Move over, Temptation Island VIPS. Wij voelen een Temptation Island Senioren aankomen..

Advertentie - Lees hieronder verder