Four weddings and a funeral heeft een vervolg gekregen

Met een rits aan geweldige acteurs

image
Instagram

De jaarlijkse Red Nose Day in Engeland is een van de leukste manieren ter wereld om geld in te zamelen voor het goede doel.

Comic Relief

Britse series en sinds elke jaren ook films maken speciale korte afleveringen van hun show om aandacht te vragen voor Comic Relief, een van de grootse Britse goede doelen tegen armoede. Zo werd er in 2017 een versie gemaakt van All You Need is Love. Alle grote acteurs van deze films en shows komen weer opdraven om een speciale toegift te geven voor Red Nose Day.

'90s film
Dit jaar, 2019, is de keuze gevallen op de romantische comedy klassieker Four Weddings and a Funeral. De acteurs van deze '90s film, onder andere Hugh Grant, Andie MacDowell en Rowan Atkinson, kruipen allemaal weer in een rol.

De korte trailer brengt je direct weer in de old school vibe. De 2019 versie van Four Weddings... heet nu, verrassend, One Red Nose Day and a Wedding.

En dán is daar de verrassing. Het huwelijk van deze short film is tussen twee vrouwen, gespeeld door de geweldige Lily James en Alicia Vikander.

Hopelijk wordt de korte film op Youtube gezet en kun je hem binnenkort helemaal zien.

Advertentie - Lees hieronder verder