Aha! Deze kandidaat verstopte dus de buis in Wie is de Mol?

Eindelijk een antwoord

wie-is-de-mol-aflevering-3-op-treden
Wie is de Mol?

Wie is de Mol? is al ruim een week voorbij. Toch gaat het speculeren over het afgelopen seizoen nog even door. Weet je nog dat iemand in aflevering 3 een buis verstopt had? We weten nu – eindelijk! – wie daar verantwoordelijk voor was. En nee, dat was niet de Mol.

Puzzelen
In de derde aflevering moesten de kandidaten een puzzel verplaatsen naar de overkant door de puzzelstukken één voor één door een parcours vol metalen stangen te tillen. Er mocht maar een maximaal aantal buizen uit het parcours gehaald worden. De kandidaten hadden het aantal bijna verkeerd, doordat er één stang in de bosjes was gegooid.

Wie o wie?

Een klassieke Mollenstreek, gedaan door een kandidaat. Wie de schuldige is? Nielson.
Wie is de Mol? deelt een Stories op Instagram waarbij de vraag wordt beantwoord: ‘Wie verstopte een buis in de opdracht ‘op treden’?’ We zien meerdere vingers die wijzen naar de schuldig kijkende Nielson. Dat is duidelijk.

wie-is-de-mol-instagram-niels-op-treden
Instagram

De Mol
Leuk om te weten dat Mol Merel niet de enige is die dit seizoen aan het mollen was. Niels en Sarah hadden allebei door dat Merel de echte saboteur van het spel was. Ook presentator Rik van de Westelaken had al vroeg vermoedens.

Verdachten
Rik werd – net als de kandidaten en kijkers – op eigen verzoek in het donker gelaten over de identiteit van de Mol. Eerst verdacht hij Evi en Evelien, maar toen de Serenade-opdracht kwam, was hij overtuigd: “Vanaf toen stond Merel bovenaan mijn verdachtenlijst – en dat vermoeden werd steeds meer bevestigd,” aldus de presentator.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder