Er komt een vervolg op Netflix-thriller Bird Box

Waarvan de verhaallijn grotendeels al bekend is

Celebrity Sightings in New York City - January 24, 2016
Robert KamauGetty Images

Dacht je klaar te zijn met al het Bird Box-nieuws? Nah-ah. We gaan vrolijk verder. Na het gigantische succes van de Netflix-thriller eind vorig jaar, bleef het afgelopen maanden wat stiller rondom de monsterlijke verhaallijn. Maar daar zijn we weer, met nieuws dat je wil weten. Want ja mensen, er komt een vervolg! En nee, dit zijn geen geruchten. The writer himself heeft het nieuws de ether ingegooid.

Het verhaal
Voor wie de afgelopen tijd social media en Netflix achterwege heeft gelaten, het verhaal in het kort: in het post-apocalyptische Bird Box is de mens een prooi voor een mysterieus monster dat haar slachtoffers tot zelfmoord drijft zodra 'de schim' wordt gezien. De enige manier om je te beschermen, is dus door geblinddoekt door het leven te gaan.

Josh Malerman, auteur van de het Bird Box-boek, laat in een interview met Esquire weten dat hij bezig is met een vervolg. De titel van het tweede deel is, hoe toepasselijk, Malorie, de naam van de hoofdpersoon vertolkt door Sandra Bullock.

Verhaallijn
Ondanks dat fans vooral benieuwd zijn naar Boy en Girl, vertelt Josh dat in de sequel de focus vooral ligt op Malorie. Josh was door de verfilming geïnspireerd geraakt voor het vervolg. "Ik wilde Malorie nog beter leren kennen. Hoeveel ik ook om Boy en Girl geef, is het niet hun verhaal. Malorie's verhaal staat voorop in de Bird Box-wereld, ik wil meer over haar vertellen."

Blinde paniek
Het boek Malorie verschijnt op 1 oktober. Aangezien Bird Box in de eerste week al meer dan 45 miljoen keer werd bekeken, is er een grote kans dat ook dit boek verfilmd gaat worden. Wanneer, dat is nog de vraag.

En het einde dan?
Mocht je ook met duizend vraagtekens zitten na het einde van de film, dan vind je hier misschien opheldering. Ook het beeld van Sandra Bullock met een blinddoek heeft bij fans voor nogal wat creativiteit gezorgd: memes, memes everywhere. Oh, en zo ziet het monster eruit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder