Reese Witherspoon en Jennifer Aniston spelen samen in een nieuwe serie

De zussen Green zijn terug

Friends-Reese-Jennifer
Friends

Na Netflix, Videoland en Disney+ komt ook Apple met een eigen streamingdienst: Apple TV+. Dit maakte het bedrijf gisteravond tijdens een groot event in Californië bekend. Actrices Reese Witherspoon en Jennifer Aniston krijgen de eer om in één van de eerste 'Apple originals', de serie The Morning Show te spelen.

Serie
Zoals de naam al doet vermoeden, gaat The Morning Show over een ochtendshow in Amerika. Het leven op de set, met alle bijbehorende struggles, staat centraal.

Cast
Dit is niet de eerste serie waarin Jennifer en Reese samen te zien zijn. De twee vrouwen speelden de zussen Rachel en Jill Green in de populaire komedieserie Friends. Verder hebben Steve Carell (The Office) en Gugu Mbatha-Raw (Black Mirror) een grote rol in de The Morning Show.

Aanbod
The Morning Show is niet de enige nieuwe productie voor Apple TV+. De nieuwe film On The Rocks met actrice Rashida Jones (Parks and Recreation) staat ook op de planning. De actrice speelt de rol van een moeder die na lange tijd haar vader weer ziet. Samen beleven ze een avontuur in New York.

Release
Hoogstwaarschijnlijk wordt Apple TV+ dit najaar gelanceerd. Hoeveel een abonnement gaat kosten, is nog niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder