Plan maar vast een filmavond want The Notebook komt naar Netflix

Tissues in de aanslag

the-notebook-ryan-gosling-rachel-mcadams-netflix
The Notebook

"What do you want?" "It's not that simple." "What. Do. You. Want." Nou, Ryan Gosling, wij willen wegzwijmelen bij The Notebook. En een Noah die een droomhuis voor ons bouwt.

Netflix
heeft onze gebeden verhoord. Of nou ja, één van de twee dan. Het hartbrekende liefdesverhaal van Noah en Allie verschijnt binnenkort op de streamingdienst. Hoog tijd om een filmavond te plannen, je vriendinnen te verzamelen en een lading zakdoekjes in te kopen.

Noah & Allie
The Notebook verscheen in 2004 en wordt sindsdien gezien als dé ultieme romantische film. Een film die de hoofdrolspelers Ryan Gosling (Noah) en Rachel McAdams (Allie) definitief op de kaart zette.

Het verhaal
De romantische film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nicholas Sparks. Het verhaal gaat over de rijke Allie en de 'doorsnee' Noah, die verliefd worden. Allies ouders keuren de relatie niet goed en willen dat Allie met een welvarende man trouwt. Ze verbieden haar Noah nog te zien en verhuizen naar New York. Daar verliezen Allie en Noah contact tot ze elkaar na een lange tijd weer opzoeken.

Nog even wachten
The Notebook-fans moeten nog een maandje geduld hebben. De film verschijnt 22 april op Netflix.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder