Presentatieduo van de Nederlandse Love Island is bekend

Het zijn geen onbekenden

presentatie-duo-love-island-viktor-verhulst-holly-mae-brood
Love Island

Er komt binnenkort een nieuwe reality show-verslaving naar Nederland. RTL maakt een Nederlandse versie van het Britse datingprogramma Love Island. En het presentatieduo is zojuist bekendgemaakt.

The golden duo
De twee bekende koppen die vanaf mei op de buis verschijnen zijn de Nederlandse Holly Mae Brood en de Vlaamse Viktor Verhulst. Het is de eerste presenteerklus voor Holly Mae, die als actrice onder andere in Goede Tijden Slechte Tijden en Nieuwe Tijden te zien is.

Bekende ouders

Holly Mae is, zoals haar achternaam al doet vermoeden, de (stief)dochter van kunstenaar Herman Brood. De andere helft van het presentatieduo, Viktor Verhulst, is ook een 'kind van.' Zijn vader is de bekende Vlaming Gert Verhulst - inderdaad, van Samson en Gert.

Love Island
Voor het geval je de Britse Love Island nog nooit gezien hebt; In het programma wordt een groep singles in een villa geplaatst op een exotische bestemming. De kandidaten moeten wekelijks ervoor zorgen dat ze een partner hebben én dat ze de kijkers vermaken. Mensen thuis kunnen stemmen via een app om te bepalen wie er mag blijven en wie er naar huis moet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder