HBO brengt een documentaire over Game Of Thrones uit

Welkom terug, Jon Snow

Game-Of-Thrones
Game Of Thrones

De winter komt er echt aan voor de cast, crew en fans van Game Of Thrones. Het achtste en laatste seizoen gaat 14 april in première. Voor iedereen die denkt dat 'ie daarna in een zwart GoT-gat valt, no worries. HBO komt met een een documentaire over de serie, zodat je nog even kunt nagenieten.

The making of
De docu Game of Thrones: The Last Watch wordt een twee uur durende behind the scenes film van het laatste seizoen. "De documentaire duikt in de modder en toont de moeilijkheden en mooie momenten die horen bij het tot leven wekken van fantasiewereld Westeros in de studio’s, velden en parkeerplaatsen van Noord-Ierland," vertelt HBO in een statement.

Hartverscheurend
Volgens het televisienetwerk mogen we de tissues tevoorschijn halen: "Game of Thrones: The Last Watch is een persoonlijk verslag van de productie, waarin de cast en crew worden gevolgd terwijl ze te maken krijgen met extreem weer, deadlines en fans die hongerig zijn naar spoilers. Het is veel meer dan een 'making of' documentaire. Dit is een grappig, hartverscheurend verhaal, verteld met humor en intimiteit, over wat het betekent om een ​​wereld te creëren - en afscheid te moeten nemen van deze wereld. "

Regisseur
De documentaire is gemaakt door de 42-jarige Britse filmmaker Jeanie Finlay. Ze heeft het afgelopen jaar met de productie meegelopen, zodat de fans alle momenten van het seizoen opnieuw kunnen beleven, maar dan áchter de schermen.

Game of Thrones: The Last Watch wordt op 26 mei, een week na de laatste aflevering, uitgezonden. Bekijk hieronder alvast (of nog een keer) de trailer van het laatste seizoen:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder