De schrijfster van Sex and the City komt met een nieuwe serie

Die ook over 'sex' en 'the city' gaat

sex-and-the-city-tv-serie
Sex and the City

Zeggen wij Sex and the City, dan denk jij aan New York, Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha en een hoop sex. En schoenen, niet te vergeten. Het iconische verhaal over de vier vriendinnen in The Big Apple heeft zes seizoenen, twee films en een hoop goeie quotes opgeleverd.

Daar komt nu nog een nieuwe serie bij. De schrijfster van de Sex and the City-boeken komt met een nieuwe serie: Is There Still Sex in the City?

SATC met een twist
De serie is gebaseerd op de nieuwe bestseller van Candace Bushnell, de schrijfster van de SATC-reeks. Het boek gaat over sex, liefde en vriendschap. Precies in het straatje van SATC, dus. Het grote verschil is dat de nieuwe serie gaat over vrouwen boven de 50 jaar oud.

De realiteit van v
ijftigplussers
Aan E! News vertelt de auteur waarom ze voor deze leeftijd heeft gekozen. "Ooit betekende 50 zijn het begin van je pensioen," begint ze. "Het was niet normaal voor vijftigplussers om te sporten, nieuwe bedrijven te starten, naar een andere staat te verhuizen, betekenisloze sex te hebben met een vreemde en helemaal opnieuw te beginnen."

Candace gaat verder: "Maar dit is precies hoe de levens van een hoop 50- en 60-jarige vrouwen er vandaag uit zien. Ik ben blij dat ik deze rijke en complexe realiteit op blad en nu op het televisiescherm mag tonen."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder