Russian Doll-acteur Charlie Barnett speelt in het nieuwe seizoen You

Wat gaat Joe hiervan vinden?

Russian-doll
Russian Doll

De productie van het tweede seizoen van de populaire serie You is inmiddels begonnen. Eerder kondigde Netflix al drie castleden aan, maar daar blijft het niet bij. Want ook Charlie Barnett, die ook te zien is in de Netflix-serie Russian Doll, speelt mee in de nieuwe afleveringen. Wat zou Joe Goldberg daarvan gaan vinden?

Beste vriend
In een tweet maakt de streamingdienst bekend dat Charlie de rol van de succesvolle acupuncturist Gabe op zich neemt. Gabe is de beste vriend van Joes nieuwe obsessie Love Quinn, gespeeld door Victoria Pedretti.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Charlie
De 31-jarige Amerikaan kun je kennen als Alan Zaveri in Russian Doll. Maar dat is niet de enige grote klus die hij op zijn naam heeft staan. Charlie speelde Wes Driscoll, de geheime relatie van Desi Piscatella, in Orange Is The New Black. Ook vertolkte hij de rollen van Patrick Warner in Secrets and Lies en Peter Mills in Chicago Fire.

Er is (helaas) nog geen releasedatum van het tweede seizoen You bekend.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder