Er komt een tweede deel van de filmklassieker A Cinderella Story

15 jaar na dato

a-cinderella-story-deel-2
A Cinderella Story

Zeggen wij Chad Michael Murray en Hilary Duff in een sprookjessetting, dan weet jij vast en zeker wat we bedoelen: A Cinderella Story, de romantische en achteraf gezien heerlijk slechte film die in 2004 uitkwam. De film krijgt nu, vijftien jaar later, een vervolg. Nog beter: het wordt een kerstfilm.

Deel 2
De nieuwe film heet A Cinderella Story: Christmas Wish. Actrice Laura Marano speelt de rol van Katherine, een singer-songwriter die het allerliefst wil doorbreken. Er staat haar één ding (of beter gezegd: drie dingen) in de weg: haar stiefmoeder en stiefzussen. Ze verplichten Katherine te werken als zingende elf in Santa Land. Als een geluk bij een ongeluk ontmoet ze daar iemand op wie ze verliefd wordt.

Het is nog niet bekend wanneer A Cinderella Story: Christmas Wish uitkomt. Als we een wilde gok moeten doen, zal dat iets vóór kerstmis zijn. Nog even wachten, dus.

A Cinderella Story
In de eerste film speelde Hilary Duff de rol van Sam. Haar vader is overleden, waardoor ze gedwongen is bij haar stiefmoeder en stiefzussen te wonen. Haar droom is te studeren aan de universiteit van (hoe toepasselijk) Princeton.

Ze heeft een online romance met de populairste jongen van de school, Austin (Chad Michael Murray). Het probleem: Austin weet niet dat zij, een niet-populair meisje, degene is met wie hij chat. Ze spreken af op een Halloweenfeest, waar Sam erachter komt of Austin haar prins op het witte paard is. Moet ze wel langs haar stiefmoeders en -zussen zien te komen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder