Temptation Island in tweets: Sidney deelt zijn theorie over vrouwen

De opvallendste uitspraken van dit seizoen zijn binnen

sidney-temptation-island
Temptation Island

We kijken al lang niet meer uit naar donderdag Temptation Island-tijd. In plaats daarvan kijken we uit naar vrijdag, wanneer alle hilarische en bloedeerlijke tweets worden verzameld. Ook vandaag zetten we de leukste vondsten onder elkaar. En als zelfs Twitter je niet genoeg spanning oplevert, kun je nog altijd drastische maatregelen nemen..

We moeten toegeven: de programmamakers proberen er het beste van te maken. Laura maakt keer op keer duidelijk dat ze het niet waardeert als verleiders haar wakker maken (snappen we best: wie wil er in de vroege ochtend een camera op d'r smoel?). Genoeg reden voor de makers om die verleiders gewoon op Laura te blijven afsturen.

Blijkbaar hebben de makers er op een gegeven moment ook genoeg van. In plaats van verder te gaan met de aflevering, blijft het beeld na de reclame helemaal zwart. Oh wacht, dat zijn natuurlijk beelden van Roger en Laura.

Dan nu, de meest opvallende uitspraak van het hele seizoen, gemaakt door - hoe kan het ook anders? - Sidney. "Dames zijn nou eenmaal sneller geil dan mannen," aldus de beste jongen. Is Twitter het niet helemaal mee eens.

En toch is het Sidney die het bed wil delen met een ander.

Sidney's vriendin Demi doet ondertussen ook een uitspraak die de gemoederen flink bezighoudt.

Waarom ze dit onderwerp überhaupt aansnijdt? Omdat Sidney klaagt over haar financiële bijdrage. Hij sid-ney (moest een keer gebeuren) te wachten op een vriendin die 'al zijn geld' uitgeeft, toch, Sidney?

We wachten in de tussentijd maar op het moment dat Heikki zijn beloftes waarmaakt.

Tot die tijd focussen we ons gewoon op het volgende seizoen Temptation Island. Heb je kandidaten al ontmoet?

Advertentie - Lees hieronder verder