Dit zijn de verleiders van Temptation Island VIPS

Maak kennis met oude bekenden

Temptation-Island-VIPS
Temptation Island VIPS

Welke koppels er meedoen aan Temptation Island VIPS, is inmiddels al duidelijk. Maar ook de namen van de negen verleiders zijn nu uitgelekt. Het Instagram-account Team Tempa plaatst foto's van de nieuwe deelnemers, waaronder een aantal oude bekenden. Hopelijk zorgen zij ervoor dat er in het nieuwe seizoen wél wat gebeurt.

Bekende namen
Heel veel weten we niet van de vrijgezellen. Traditiegetrouw staan de meeste Instagramaccounts op privé. Maar een aantal van de verleiders herkennen we direct. Zo doet, naar verluidt, Lie Meurs mee. De 24-jarige Vlaamse was te zien in Ex on the Beach: Double Dutch 2018. Ook de brunette Danielle Koppers heeft televisie-ervaring, ze deed mee aan het Net5 programma The Bachelor. Aan de kant van de mannen is Sam Hoogland erg populair. De fitnessvlogger heeft zo'n 75 duizend volgers op Instagram.

Verleiding
Verder gaan de geruchten dat de onbekende Djamiah Perez Luque, Julia Müller, Svenno de Veer, Daan Akkerman, Max Wijnen en Mira Soeteman het de koppels moeilijk gaan maken.

Wanneer het nieuwe seizoen wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder