Temptation's Heikki over Milou en Jietse: "Ze vond hem echt leuk"

Heikki is not amused

temptation-island-milou-heikki
Temptation Island

Dit seizoen van Temptation Island mag dan niet zo spannend zijn als we gewend zijn, er is één koppel dat de gemoederen wél flink bezighoudt: Heikki en Milou. Heikki heeft het gezellig met verleidster Ayleen, terwijl Milou zich prima vermaakt met verleider Jietse. Iets te veel, zo vinden ze van elkaar.

Heikki was te gast bij het programma Goedele On Top. Hier reageert hij voor het eerst op de beelden die heel Nederland van Milou en Jietse kon zien. Één ding is zeker: Heikki is not amused.

Die kerel
Heikki vertelt aan seksuoloog Goedele Liekens dat hij het niet fijn vond dat Milou "elke avond wel iemand op haar kamer" had. "En die gesprekjes met die kerel, waar dat over ging. Zulke gesprekken zou ik eens met Ayleen moeten hebben!" Met 'die kerel' doelt hij op Jietse, met wie Milou vaak tot diep in de nacht praatte.

Een oogje op
Of er meer aan de hand was (of is?) tussen Milou en Jietse? Volgens Heikki wel. "Voor mij was dat heel duidelijk: dat ze hem leuk vond," aldus Heikki. "Zij zegt van niet, dat het puur over seks in het algemeen ging, maar ja.."

Heikki denkt dat die gevoelens van Milou wederzijds waren. "Ergens denk ik wel dat hij het ook zag zitten met haar", vertelt hij.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder