Jaimie Vaes showt babybuik op Instagram

"Hi baby L"

Jaimie Vaes, de verloofde van Jorik Scholten alias Lil' Kleine, is nu al meer dan zes maanden in verwachting van hun Kleine. Met veel trots plaatsen ze allebei een foto van Jaimie op Instagram, waarop haar mooie babybuik goed te zien is.

Wereldreiziger
Op de zwart-wit foto, genomen op Bali, pronkt de 29-jarige brunette met haar prachtige zwangere lichaam. Ze schrijft eronder dat ze erg enthousiast is om haar zoontje te ontmoeten: "Hi baby L, dit zijn jij en ik, die voor de eerste keer poseren. Ik heb je meegenomen naar Bali om van de laatste periode dat jij in mijn buik zit, te kunnen genieten. Terwijl je daarin zit, heb je de wereld al rondgereisd. Ik hoop dat je net zo reislustig bent als je moeder. Hoewel ik het heerlijk vind om je warm te houden en je kleine schopjes te voelen, kan ik niet wachten tot ik je kan ontmoeten. Om met je te knuffelen en je schattige wangetjes vast te pakken. Ik wil je de wereld laten zien. Al het beste dat ik kan geven, alle liefde die ik kan geven.”

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Trots
Jorik zou Jorik niet zijn, als hij niet ook met trots de foto van zijn verloofde plaatst. "Mijn vrouw, mijn trots, mijn alles! Wat ben ik trots op jou lieve Jaim, altijd, maar nu toch nog wel een beetje meer! Je draagt onze jongen al meer dan 6 maandjes en het komt allemaal dichterbij, oh oh oh wat heb ik er een zin in om hem te vertellen hoe mooi, sterk en hoe bijzonder zijn mama is. Jullie zijn alles voor me," vertelt de rapper aan zijn 1.5 miljoen volgers.

Reacties
Veel BN'ers reageren onder de posts van het verloofde stel. Zo schrijft Anna Nooshin: "Zooo mooooi dit", Boef reageert met: "Kleine jongens worden groot," en Glennis Grace vindt de foto 'Prachtig!'. Ook Koen Kardashian, Gwen van Poorten, Nicolette van Dam, Chantal Janzen, Jonna Fraser plaatsen lieve woorden en hartjes.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder