De Luizenmoeder-acteurs komen met een nieuw satirisch programma

Acteur Diederik Ebbinge vertelt wat we kunnen verwachten

de-luizenmoeder-acteurs-serie-de-promenade
De Luizenmoeder

Voor het geval je – net als miljoenen andere Nederlanders – hooked bent aan de komische serie De Luizenmoeder, dan hebben we een nieuw programma voor je to watch-lijst. Een groep acteurs uit De Luizenmoeder maakt dit jaar het satirische programma De Promenade.

Acteurs
Één van die acteurs, Henry van Loon, maakte dit nieuws vandaag bekend op 3FM. Hij vertelt dat zijn collega’s Ilse Warringa en Diederik Ebbinge ook in de nieuwe show te zien zijn. Verder werkt ook cabaretier Ton Kas mee aan De Promenade.

Persiflage
In 2013 werden er al plannen gedeeld voor het nieuwe programma. Toen vertelde Diederik Ebbinge in een interview met Volkskrant Magazine dat het “een soort persiflage op al het oeverloze geouwehoer in talkshows wordt, en al die mensen met een mening.”

Wanneer?
Het nieuwe programma verschijnt – net als De Luizenmoeder – op de zondagavond. Wanneer De Promenade precies begint, is nog niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder