Pathé breidt uit met heel veel nieuwe 4DX-zalen

Next level film kijken

Pathe-4xd-zalen
Titanic

Terwijl je een film kijkt, voel je druppels op je gezicht, gaat je stoel heen en weer en ruik je de geur van rode rozen. Klinkt als een uitvinding uit de toekomst. Maar in werkelijkheid is dit gewoon een 4DX bioscoopervaring van Pathé. En we hebben goed nieuws, want er komen vijf nieuwe zalen bij in deze vierde dimensie.

Films
In Amsterdam, Eindhoven, Scheveningen en Maastricht is als een 4DX-zaal aanwezig. Maar daar komen nu Nijmegen en de Pathé Arena bij. De andere drie locaties worden later bekend gemaakt. Ze zijn inmiddels begonnen met het bouwen van de zalen, wanneer deze opengaan is nog niet bekend.

Belevenis
In een 4DX-zaal zijn twintig effecten aanwezig. Van bewegende stoelen tot weersimulaties en geuren die synchroon lopen met de actie op het scherm. YouTuber Noah Zeeuw heeft in samenwerking met Pathé een video opgenomen over de hele belevenis.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In april draaien Shazam!, Dumbo, Wonder Park en Avengers: Endgame in de speciale zalen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder