Releasedatum 'The Hills: New Beginnings' is bekend

Je komt de bank binnenkort niet meer af

The Hills Premiere Party Live From Malibu
John ShearerGetty Images

Er werden vreugdedansjes op de redactie gedaan toen we hoorden dat er een nieuw seizoen van The Hills in de maak is. MTV maakte tijdens de Video Music Awards bekend dat er een nieuw seizoen van de realityserie komt. In The Hills: New Beginnings keert een groot deel van de originele cast terug naar Los Angeles.

They're back!
Met, de naam zegt het al, New Beginnings, slaat de serie een nieuwe weg in. Helaas helaas, we zien favorieten - en aartsvijanden - Lauren Conrad en Kristin Cavallari niet terug. De twee hoofdpersonen uit vorige seizoenen hebben het op 't moment te druk.

Daar keert een nieuw gezicht voor terug: The OC'er Mischa Barton. Denk je dan, huh? Mischa is inmiddels goed bevriend met Audrina en Heidi. Naast Mischa weten we dat de volgende oude bekenden meedoen: Audrina Patridge, Brody Jenner, Frankie Delgado, Heidi Pratt, Jason Wahler, Justin “Bobby” Brescia, Spencer Pratt, Stephanie Pratt en Whitney Port. Kaitlynn Carter, Jennifer Delgado en Ashley Wahler komen ook voor in de serie. Nieuw bij de groep zijn Brandon Thomas Lee en dus Mischa Barton.

Audrina deelt op haar Instagram een nieuwe teaser van het nieuwe seizoen. Eerst gaan we terug in de tijd. De tijd van Justin Bobby en Audrina. De tijd van Heidi en Spencer... Vervolgens zien we Justin Brescia (JB's echte naam) en Audrina, maar dan in het heden. Al proostend. Uiteraard met Natascha Bedingfields Unwritten als theme song, dit keer de akoestische versie.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nou dames en heren, na de Amerikaanse releasedatum hebben we nu ook de Nederlandse. Op zondag 30 juni lanceert MTV de langverwachte docuserie in Nederland én België. Ter ere van hun comeback gingen de vier hoofdrolspelers op de foto voor de cover van de Amerikaanse Cosmopolitan.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nog meer goed nieuws
Vanaf zaterdag 1 juni zijn alle seizoenen van The Hills online te bingen via MTV.nl en MTV.be. Je komt de bank niet meer af...

Familiedrama
Voor de familie Pratt was het The Hills-avontuur overigens iets minder geslaagd. De familieband was 'vrijwel kapot' door het programma. Volgens Stephanie Pratt hadden ze geen contact meer: "Er waren jaren dat mijn ouders niet met Spencer praatten. Er waren jaren dat ik niet met Spencer of mijn ouders sprak. Ik verhuisde naar Londen. Als het niet om The Hills: New Beginnings ging, dan zou ik nog steeds niet tegen mijn broer praten." Wat er précies is gebeurd tussen de familieleden, weten we (nog) niet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder