Riverdale-acteur KJ Apa heeft hoofdrol in nieuwe film

Spoiler: hij gaat zingen


We kennen de 21-jarige KJ Apa vooral van zijn rol als Archie Andrews in de populaire serie Riverdale. We zien de acteur uit Nieuw Zeeland binnenkort in een andere rol verschijnen. Hij is te zien in de nieuwe film I Still Believe.

I Still Believe
De film gaat over het leven van Jeremy Camp, een Amerikaanse zanger die (in real life) bekendstaat om zijn christelijke rockliedjes. Hij bracht zeven verschillende albums uit en won vijf keer een Dove Award. I Still Believe is het lied dat Jeremy Camp schreef nadat zijn vrouw doodging. Hij zingt dat hij nog steeds in God gelooft, ondanks het verlies van zijn vrouw.

Cast
KJ Apa neemt de rol van Jeremy op zich. Een andere bekende acteur die te zien is, is Gary Sinise (CSI: NY, Criminal Minds). Hij speelt de vader van Jeremy, die pastoor is en zijn zoon gitaar leerde spelen.

Wanneer de film in Nederland verschijnt, is nog niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder