Waarom Temptation Island USA leuker is dan de Nederlandse versie

Meer temptation, meer drama

Temptation Island USA
Temptation Island USA

Het is geen geheim dat Temptation Island steeds minder in de smaak valt en steeds meer kritiek ontvangt. Vorig jaar vond men het seizoen te saai (met andere woorden: niemand ging vreemd), dit jaar wordt er getwijfeld aan de morele waarden van het programma. Thomas Cox noemt het programma 'nep' - en hij is niet de enige.

Gelukkig bestaat er een alternatief voor de Nederlandse versie van de ultieme relatietest. Je raadt het al - Temptation Island USA. Ik heb de eerste twee seizoenen van de Amerikaanse realityshow gebinged en kan je vertellen: it's juicy like hell.

Temptation Island USA vs Nederland

Het cruciale verschil tussen de Nederlandse en de Amerikaanse Temptation: in Amerika hebben ze er zin in. De koppels komen daar met het doel de temptation aan te gaan. Sommigen geven hun partner zelfs toestemming om zich even als vrijgezel te gedragen - binnen de regels van hun partner dan wel.

Zelfontplooiing

De Amerikaanse koppels zien Temptation Island meer als een therapievorm en minder als een manier om bekend te worden. Zelfs de presentator, Mark Walberg, kun je meer zien als een therapeut dan iemand die de boel opstookt. Als het al geen relatietherapie is, dan is het programma wel goed voor de zelfontplooiing van de individuele deelnemers. De beste therapeutische quote die er langskwam: "Of je het eiland nu samen verlaat of in je eentje, je komt hier sowieso sterker uit."

Genoeg drama

'Maar dan gebeurt er toch niets?' hoor ik je denken. Think again, want het tegendeel is waar. Op de een of andere manier gebeurt er véél meer in één seizoen Temptation USA dan in alle seizoenen van de Nederlandse Temptation bij elkaar. Drankspellen, jacuzzi's, intieme dates, stiekeme zoenen, knuffelen in bed (en meer), huwelijksaanzoeken - het komt allemaal voorbij. Genoeg gespoilerd, tijd om te kijken. Seizoen 1 en 2 van Temptation Island USA zijn allebei te zien op Videoland.

Nóg niet overtuigd? Zeg nou eerlijk, de blik van Kaci, één van de deelnemers van seizoen 1, zegt genoeg toch?

temptation-island-usa-kaci
Temptation Island USA

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder