Temptation Island's Laura vertelt de reden achter de breuk met Roger

Ze is te gast bij Goedele On Top

laura-roger-temptation-island-koppel
Temptation Island

Roger en Laura zijn het gesprek van de week. Niet vanwege hun acties in de afgelopen aflevering van Temptation Island. Wel omdat Roger zich versprak tijdens Temptation Talk over hoe het programma voor hem en 'zijn Laura' afloopt.

De twee doorstaan de ultieme relatietest - tegen alle verwachtingen in - niet. De reden waarom het uit is? Laura geeft duidelijkheid.

Rogers keuze

Laura was afgelopen weekend te gast bij Goedele On Top. Hier vroeg seksuologe Goedele Liekens de Temptation-kandidaat hoe de vork in de steel zit. Laura vertelt dat het niet haar keuze was om uit elkaar te gaan, maar die van Roger.

Tijd voor zichzelf
“Hij weet niet zo goed meer wat hij wil qua toekomst, waar hij wil wonen, wat hij wil doen met werk,” aldus Laura. “Hij wil even tijd voor zichzelf nemen en alles uitzoeken. En ik heb daar respect voor. Het is natuurlijk niet leuk, maar ja..”

Toekomst
Laura vertelt dat zij wél zeker is dat ze een toekomst met Roger wil. Wanneer Goedele vraagt of ze zichzelf oud zag worden met hem, reageert Laura bevestigend “ja..”. Bekijk het fragment van Laura bij Goedele hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder