Dit is wanneer je de Netflix documentaire over Beyoncé kunt bekijken

Het is sneller dan je denkt

beyonce-coachella-documentaire
Kevin WinterGetty Images

Eerder schreven we al dat Beyoncé haar eigen Netflix documentaire krijgt. Nu maakt de streamingdienst op een mysterieuze wijze bekend dat de docu Homecoming heet én heel snel te zien is.

Aanwijzingen
Heel makkelijk maakt Netflix het ons niet. Verschillende Twitter-accounts van Netflix van over de hele wereld tweeten tegelijkertijd een gele poster met de tekst "Homecoming, 17 april". Dit kan van alles betekenen, maar fans denken dat het om de docu van Beyoncé gaat. En daar hebben ze best goede redenen voor: de zangeres heeft een modecollectie met dezelfde naam en lanceerde het schoolbeurzenprogramma Homecoming Scholars Award Program.

Kleding
Maar dat is niet alles. De documentaire gaat over Beyoncés memorabele Coachella optreden in 2018. Tijdens deze show droeg ze een gele hoodie met de Griekse letters Beta Delta Kappa. De poster van Netflix heeft precies dezelfde kleur achtergrond én is geschreven in Griekse letters. Kan geen toeval zijn, toch?

Documentaire
Waarom het Coachella-optreden van Bey zo bijzonder was? De 37-jarige moeder van drie was de eerste zwarte vrouwelijke headliner op het Californische festival. Eigenlijk zou ze in 2017 al optreden, maar dat werd uitgesteld omdat de zangeres zwanger was van de tweeling Sir en Rumi.

Advertentie - Lees hieronder verder