Op deze datum verschijnt het vierde seizoen van Lucifer op Netflix

En er zijn gloednieuwe beelden

Lucifer-still
Lucifer Still

Zeg je afspraken voor 8 mei maar af, want dan verschijnt het vierde seizoen van Lucifer op Netflix. Dit blijkt uit een stomende nieuwe teaser die de streamingdienst precies 666 uur vóór de eerste aflevering online zet.

Overname
De serie Lucifer werd eerst geproduceerd door de Amerikaanse televisiezender FOX, die er na drie seizoenen mee ophield. Gelukkig besloot life saver Netflix de serie over te nemen en begon de streamingdienst meteen aan een vierde seizoen.

View this post on Instagram

his reign begins. #lucifer

A post shared by Lucifer (@lucifernetflix) on

Verhaal
Die overname is maar goed ook, want de laatste aflevering eindigde in een gigantische cliffhanger. Lucifer, gespeeld door Tom Ellis, onthulde aan zijn vriendin detective Chloe Decker, gespeeld door Lauren German, dat hij de duivel is. Hoe zij hierop gaat reageren, valt nog te bezien..

Nog iemand die we gaan zien in het nieuwe seizoen is het nieuwe castlid Eva, gespeeld door Inbar Lavi (van Prison Break).

Teaser
Veel van dit alles zien we nog niet terug in de nieuwe beelden. Maar we kunnen in de teaser wel even genieten van Lucifer die zonder shirt uit een jacuzzi komt. We houden je niet langer meer in spanning. Bekijk de video hieronder:

Advertentie - Lees hieronder verder