Zien: KJ Apa in de trailer van nieuwe Netflixfilm The Last Summer

Met een sterrencast

the-last-summer-film-netflix
The Last SummerYouTube

KJ Apa wisselt zijn rol als Archie in Riverdale in voor een nieuwe hoofdrol. Hij speelt in de nieuwe Netflixfilm The Last Summer. De streamingdienst zet de eerste trailer online en aan de beelden te zien, wordt dit een hit.

Film
Netflix en romantische komedies blijken een gouden combinatie. Van To All The Boys I’ve Loved Before tot The Kissing Booth: zo ongeveer heel de Netflix-kijkende wereld is fan. En we hebben zo'n gevoel dat The Last Summer op 3 mei (de releasedate) aan dat lijstje kan worden toegevoegd.

Verhaal
In de film genieten de vier vrienden Phoebe, Alec, Erin en Griffin van hun laatste zomer in Chicago voordat ze gaan studeren. Ze proberen er achter te komen wie ze zijn en mét wie ze willen zijn.

Cast
Niet alleen KJ Apa (Griffin) is te zien in de film, ook The Fosters-actrice Maia Mitchell (Phoebe), The Maze Runner-acteur Jacob Latimore (Alec), Paper Towns-actrice Halston Sage (Erin) en Teen Wolf-acteur Tyler Posey hebben een rol.

Benieuwd naar de trailer? Bekijk de video hieronder:

The Perfect Date
Kun je niet wachten tot 3 mei? We've got you, want morgen komt de Netflix film The Perfect Date uit. Aan de bekende cast en het verhaal te zien, is deze nieuwe film te vergelijken met The Last Summer.

Advertentie - Lees hieronder verder