Daar is-ie dan eindelijk: de officiële trailer van The Lion King

In the jungle, the mighty jungle..

the-lion-king-officiele-trailer-simba
The Lion KingYouTube

We krijgen al maanden kleine voorproefjes van Disney's nieuwe live-action film The Lion King, maar we mogen nu eindelijk genieten van uitgebreider beeldmateriaal. De officiële trailer van de remake is hier.

Personages
We zien alle vertrouwde personages voorbij komen, maar dan in een realistische vorm: Simba, Scar, Mufasa, Nala, Zazoe, Rafiki, Timon en Pumba. Die laatste twee sluiten de trailer héél toepasselijk af door het iconische lied The Lion Sleeps Tonight te zingen:

The Lion King verschijnt 19 juli in de bioscoop.

Regisseur
De film is een live-action versie (zo ver dat kan met alleen maar dieren) van de animatiefilm uit 1994. Jon Favreau neemt de regie op zich. Hij regisseerde in 2016 al de remake van The Jungle Book. Eerder maakte hij de drie Iron Man-films.

Sterrencast
De cast van de nieuwe The Lion King is niet mis. Donald Glover (Solo: A Star Wars Story, Spider-Man: Homecoming, The Martian) heeft de stem van Simba te pakken. Niemand minder dan Beyoncé speelt de rol van Nala.

De rol van bad guy Scar is weggelegd voor Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave, Love Actually, American Gangster). Acteur en komiek Seth Rogen (The Green Hornet, Bad Neighbours, The Interview) spreekt de stem van zwijn Pumba in.

Advertentie - Lees hieronder verder