Er komt een prequel van Grease genaamd 'Summer Loving'

Tell me more, tell me more

grease-film-prequel-sandy-danny-summer-loving
Grease

Als ik zeg: 'Summer loving, had me a blast', zeg jij natúúrlijk 'summer loving, happened so fast,' toch? Hoe kan het ook anders. De film Grease kwam in 1978 uit, maar is nog steeds populair. Goed nieuws voor liefhebbers van het liefdesverhaal van Sandy en Danny: Grease krijgt een prequel.

Zomerliefde
Drie keer raden hoe de nieuwe film heet.. Summer Loving! Oftewel de eerste woorden van het iconische duet Summer Nights. In de prequel komen we eindelijk te weten wat er nu precies gebeurd is in de zomer dat Danny en Sandy elkaar ontmoetten.

Stokje overnemen
De grote vraag is nu natuurlijk: wie spelen de rollen van Danny en Sandy? Beter gezegd: wie zijn de nieuwe John Travolta en Olivia Newton-John? Er is nog niets bekend over de cast.

In the making
Wat we wél weten is dat scenarioschrijver John August (die ook verantwoordelijk is voor Aladdin) aan de slag is gegaan met een script voor de film. En we gokken dat de prequel - net als de originele Grease - een musicalfilm wordt. Als de liedjes ook maar half zo populair worden als de nummers van Grease, dan staat ons nog wat te wachten..

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder